OPPLEV BØRGEFJELL               Naturlig enkelt

 

Vi holder til i fjellkommunen Røyrvik som ligger lengst nord og øst i Nord-trøndelag og grenser til Sverige i øst og Nordland i Nord med store deler av Børgefjell nasjonalpark rett utenfor stuedøra.

 

Opplev Børgefjell startet sin organsierte turvirksomhet i Jan 2005.

Men vår turistvirksoimhet startet allerede i 1973, da med salg av jakt og fiskekort samt utleie av hyttene til Røyrvik fjellstyre.

Siden 1991 har vi hatt all booking for hyttene i Børgefjellsenteret, alt dette under firmaet Røyrvik Auto as.

 

Fra 2005 opprettet vi Opplev Børgefjell som en aktivitetsleverandør for overnattingsgjestene i Røyrvik. I dag har vi guide i Børgefjell og en rekke aktiviteter for større grupper.

Vinteren 2007 bygde vi Trønelags første og eneste snøhotell, Børgefjell Igloo Hotel.

 

På oppdrag fra Røyrvik Fritid BA diver vi også turisinformasjonen i Røyrvik, med navnet Visit Børgefjell. I tilegg er den også et informasjonssenter for Børgefjell nasjonalpark. Her kan det hentes informasjon om tilbud på overnatting, fiske, jakt og andre aktiviteter som finnes i fjellkommunen Røyrvik.

 

 

 

 

 

 

Slik kommer du deg til Røyrvik.

 

  • Ta toget til Namsskogan, på toget kan du bestille tilbringer, som er taxi for busstakst til Røyrvik.

 

  • Kjører du bil langs E6 fra sør, ta av på Brekkvasselv, følg skilting til Røyrvik/Børgefjell. Fra E6 til Røyrvik er det 35 km.

 

  • Med bil langs E6 fra nord, ta av på Namsskogan følg skilting til Røyrvik/Børgefjell. Fra Namsskogan til Røyrvik er det 35 km.